cursus

Opzoek naar lean cursus

Veel mensen willen graag een lean cursus volgen. Meestal wordt dit betaald door je bedrijf, omdat deze daar ook veel baat bij hebben. Een lean cursus is namelijk in het leven gekomen om bedrijfsprocessen te versnellen. Ben je ergens manager bij een grote onderneming, dan kun je baat hebben bij een lean cursus. Maar welke cursus past het beste bij jou, want er zijn veel verschillende cursussen waar je uit kunt kiezen. Lees snel verder om daar achter te komen. Waar moet je rekening mee houden?

Je ervaring

Om na te gaan welke cursus bij je past, moet je eerst kijken welk niveau je hebt. Ben je bijvoorbeeld al enigszins bekend in de wereld en heb je al meerdere cursussen gehad? Dan is het niet verstandig om een beginnerscursus te nemen. Enerzijds verspil je daarmee je tijd. Want je leert niks nieuws, omdat je alles al kent. Bovendien ben je ook nog eens veel geld kwijt, want de lean cursussen zijn tamelijk duur. Maar het probleem kan zich ook omdraaien. Het kan ook zo zijn dat je een te moeilijke cursus neemt. Dan begrijp je waarschijnlijk niets van de kennis en verspil je ook tijd en geld. Het is dus belangrijk om goed na te gaan wat je niveau is. Weet je dit niet precies? Je kunt je dan laten informeren of een dagje meelopen, zodat je erachter kunt komen wat je precieze niveau is.

Geld

Natuurlijk is het ook van groot belang om aan je financiƫn te denken. Een lean training kan immers effectief zijn, maar het kan ook zo zijn dat de voordelen niet opwegen tegen de nadelen. Je moet dus goed kijken hoeveel geld je eraan wil besteden. De ene lean cursus is namelijk een stuk duurder dan de ander. Dat heeft met meerdere factoren te maken. Een belangrijke factor is de manier waarop er wordt lesgegeven. Je begrijpt ongetwijfeld wel dat een klassikale cursus een stuk duurder is dan een standaard cursus online kopen. Die standaard cursus is immers al gemaakt en daarom zijn de kosten vaak lager. Voor een klassikale cursus betaal je meer geld, maar vaak is het contact wel directer. Het heeft dus met voorkeur te maken, maar ook met discipline en met wat je er precies uit wilt halen. Al die facetten spelen een belangrijke rol bij het bepalen van de juiste lean cursus.

lean cursus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *