Geen categorie

Elektricien Delft

Elektricien Delft

 

Na jarenlang af en toe kleine problemen gehad te hebben met stroom, besloot ik hier wat aan te doen. Het leek mij toen der tijd een goed idee om een elektricien uit Delft in te schakelen. na even gezocht te hebben, wist ik een elektricien uit Delft te vinden. Ik heb toen contact gehad met hem en de dag erna kon hij al langs komen. Dit vond ik toen der tijd echt een groot pluspunt. Toen hij langskwam heeft hij alles uitvoerig gecontroleerd. Hij constateerde dan ook erg snel het probleem. Diezelfde dag heeft hij dit probleem nog verholpen en de rekening viel enorm mee. Ik wist dus dat als ik een elektricien in Delft nodig had, ik contact met hem op moest nemen.

 

Oud pand opknappen met behulp van de elektricien Delft

Na jarenlang geen contact meer gehad te hebben met de elektricien in Delft had ik hem plotseling meer nodig. Ik had namelijk de investeringsmogelijheid om een oud pand op te kopen en op te knappen. Echter was de elektriciteit in dit huis niet goed geregeld en moest hier naar gekeken worden. De kans was vrij groot dat dit vervangen moest worden en omdat ik wist dat de elektricien uit Delft goed werk leverde besloot ik weer contact met hem op te nemen. Toen ik hem had gebeld kon hij weer de volgende dag langskomen voor een gesprek. We zijn toen samen naar het desbetreffende pand gereden. Na uitvoerig rondgekeken te hebben, zag de elektricien uit Delft al dat alles vervangen moest worden. Dit was natuurlijk even schrikken, maar ik had er wel rekening mee gehouden. Ik vroeg hem dan ook om een prijsopgave te maken.

 

Het resultaat

Toen de elektricien met zijn prijsopgave kwam, vond ik het tarief nog meevallen. Ik besloot dan ook om de klus door hem te laten doen. Ongeveer een week later begon de elektricien uit Delft met het project. Elke dag was hij druk bezig met de elektriciteit en na verloop van tijd werd ik dan ook door hem gebeld met het goede nieuws dat de elektriciteit volledig vervangen was. Toen ik hier aankwam heb ik alles uitvoerig getest en alles werkte goed. De samenwerking met deze elektricien uit Delft was wederom erg fijn. Niet lang nadat de elektricien uit Delft klaar was, heb ik het huis verkocht. Sindsdien ben ik tegenwoordig erg veel bezig met het opknappen van panden en schakel ik de elektricien uit Delft regelmatig in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *